Pearaadio podcasti avalik salvestus: Kas elu ilma sotsiaalmeediata on üldse võimalik?

Pearaadio ja Ugala teater on ühendanud jõud, et rääkida sellest, mis meid kõiki ühendab ja puudutab – sotsiaalmeediast ja vaimsest tervisest. 

 

Kas iseteeninduskassa on ka arvuti? Kui ma kõike googeldan, siis kas ma olen nutisõltlane? Kuidas erineb 8-aastase ja 68-aastase inimese käitumine sotsiaalmeedias? Miks ma Instagramist  ja TikTokist rohkem abi saan, kui oma perelt? Kui ma ennast googeldan, siis mis infot ma leian? Kes siis mõtles välja depressiooni?

 

Nendel ja paljudel teistel teemadel arutlevad:

Ugala teatri näitleja Klaudia Tiitsmaa

Kogemusnõustaja Heli Luik

Nutinõustaja Karl Erik Saks

Õpilane Maris Sannik

 

Ootame kõiki huvilisi kuulama Pearaadio avalikku podcasti salvestust  Ugala teatri kohvikus laupäeval 25. novembril. 

Uksed avatakse kell 11. Podcasti salvestust kantakse üle Ugala teatri Facebook’is.

 

Palume oma osalemissoovist märku anda aadressil elena.koit@ugala.ee 

Sündmus on huvilistele tasuta!